You are here:: Home
 
 

Projekt "Forty For You" na obdobie pôstu

E-mail Tlačiť PDF

Laura, združenie mladých, pokračuje v úspešnom projekte pôstnych zamyslení Forty for you. Zamyslenia nad evanjeliom dňa s predsavzatiami, obrázkami a videami budú opäť k dispozícii aj cez mobilnú aplikáciu.

Už po šiesty krát sa na popolcovú stredu spustí projekt krátkych evanjeliových zamyslení, ktoré sú obohatené o krátku, osobnú modlitbu, predsavzatie na deň, či o inšpiratívne video. Neodmysliteľnou súčasťou projektu je účasť mladých, ktorí sa vložia do služby Duchu Svätému a nezištne tak druhým skvalitňujú prípravu na veľkonočné sviatky. „Šiesty ročník je charakteristický zapojením sa nových dobrovoľníkov a autorov zamyslení, čo svedčí o tom, že projekt je stále živý a teší sa veľkej obľube. Vďaka mnohým mladým je tento rok oproti predchádzajúcim kvalitnejší po duchovnej ako aj po technickej stránke.“ hovorí Martina, koordinátorka projektu. „Rád pomôžem. Zužitkujem svoje dary pre dobrú vec a určite sa zapojím aj nabudúce.“ povedal fotograf Roman

Podtitulom projektu je úryvok: „Ty máš vieru a ja mám skutky. Ukáž mi svoju vieru bez skutkov a ja ti zo svojich skutkov ukážem vieru.“ (Jak 2.18). Našim cieľom je tak väčšie upriamenie pozornosti na duchovnú stránku pôstu, na počúvanie Božieho hlasu v našich životoch a prostredníctvom intenzívnejšej modlitby pomôcť ľuďom skvalitniť medziľudské vzťahy.

Naši fanúšikovia nás môžu mať stále so sebou, pretože chceme zopakovať minuloročný úspech a vytvoríme aj mobilnú aplikáciu, ktorá bude zadarmo k stiahnutiu od začiatku pôstu z google play. Opäť to bude jednoduchá ikona projektu so skrytými zamysleniami, pričom každý deň sa odomkne jedno a je možné vrátiť sa k textom aj spätne. Chýbať nebudú ani odkazy na Písmo a bonusové videá.

Začíname na popolcovú stredu 1. marca a okrem facebooku sa zamyslenia dajú nájsť aj na webovej stránke združenia Laura www.laura-mladez.sk. Projekt potrvá až do Veľkonočného pondelka, 17. apríla.

Martina